ще участват много сериозно на утрешните консултации при президента преди връчването на

...
ще участват много сериозно на утрешните консултации при президента преди връчването на
Коментари Харесай

Карадайъ: ДПС ще участват много сериозно на утрешните консултации


ще участват доста сериозно на утрешните съвещания при президента преди връчването на третия изследователски мандат за държавно управление в границите на този парламент. Това разгласи ръководителят на партията Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, пред кореспонденти в Народното събрание.

Той бе потърсен за коментар на обстановката, откакто през днешния ден публично ГЕРБ- се отхвърлиха от втория мандат при президента. 

Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, изясни, че в тази комплицирана обстановка политическата рецесия би трябвало да бъде решена.

„ Решаването, обаче, на тази политическа рецесия, която пристигна със поръчката „ промяна на модела “, виждаме, че не се случва. Новият модел е моделът на задкулисието, на олигархията, медийния и енергийни босове да редят кабинети по молове и по джипки. Това не трябва и не би трябвало да се случва.

Според нас доста отговорно и доста бързо би трябвало да тръгнем към едни идни избори, само че към тях да отидем доста отговорно “, сподели Карадайъ, представен от " Флагман ".

 

" Политическия терен да не го трансформираме в полесражение ", прикани още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР